31. heinäkuuta 2011

Feta-vesimelonisalaatti ja broilerinfileet

Ohje on K-supermarket koko vuoden juhlaherkut-kirjasta.

Ainekset: 5 annosta
*500g (5-6 perunaa)
*2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä(itse käytin seesamiöljyä, kun sattui kaapissa lojumaan)
*1 tl timjamia
*ripaus mustapippuria
(*suolaa) itse en laittanut
*1 ruukku jääsalaattia
*herneenversoja
*1 pieni (150g) kurkku
*1 vihreä paprika(lisäsin itse)
*2 tomaattia(itse salaattiin käytin kirsikkatomaatteja ja jääkaapissa olleesta pihvitomaatista tein tuollaisen kukkasen)
*lohko(1kg)vesimelonia
*1 pkt (180g)Valio Viola Välimeren salaattijuustoa
*1 pkt hunajamarinoituja broilerin fileitä

Valmistus:
1.Pese perunat hyvin ja viipaloi.
2.Sekoita öljy ja timjami,(suola), pippuri kulhossa. Lisää perunat kulhoon ja sekoita hyvin.
3.Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille ja paista 225-asteessa n. 15-20 min, kunnes perunat ovat kypsiä.
4.Revi salaatti vadille. Leikkaa herneenversot puoliksi.
5.Viipaloi kurkku, paprika, tomaatit ja vesimeloni. Paloittele ja murenna juusto.
6.Levitä lämpimät perunat salaatti pedille. Sen jälkeen pilkotut kasvikset ja juusto. Koristele herneenversoilla.
7.Paista broilerinfileet kypsiksi. Voit viipaloida valmiin broilerin salaattiin tai tarjoilla kokonaisena salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti