1. elokuuta 2011

Persiljakuorrutettu possunfilee

Ohje on peräisin K-supermarket koko vuoden juhlaherkut-kirjasta. Lisäksi tein Blåbandin
herkkutattikastikkeen.

Ainekset:
 *500g porsaan ulkofileetä(itse käytin valmiita paloja)
*½  rkl öljyä
*2 rkl sitruunamehua
*2 rkl sinappia
(*mustapippuria ja suolaa) itse en laittanut
*2 viipaletta paahtoleipää
*1 dl persiljaa
*1-2 valkosipulinkynttä
*1½ dl juustoraastetta

Valmistus:
1.Paista fileitä tilkassa öljyä kuumalla pannulla.
2.Sekoita keskenään sitruunamehu ja sinappi (ja mausteet). Sivele fileet molemmilta puolilta seoksella.
3.Hienonna persilja, leivänpalat ja valkosipulinkynnet. Lisää juustoraaste. Kierittele fileet seoksessa.
4.Siirrä fileet uunivuokaan ja anna maustua n.tunti.
5.Kypsennä fileitä 200-asteisessa uunissa n. 40 min, Kunnes kuorrute on saanut väriä.
6.Koristele persiljalla ja tarjoa esim. keitettyjen perunoiden (ja kastikkeen) kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti