herkkutattikastikkeen.
Ainekset:
*500g porsaan ulkofileetä(itse käytin valmiita paloja)
*½ rkl öljyä
*2 rkl sitruunamehua
*2 rkl sinappia
(*mustapippuria ja suolaa) itse en laittanut
*2 viipaletta paahtoleipää
*1 dl persiljaa
*1-2 valkosipulinkynttä
*1½ dl juustoraastetta
Valmistus:
1.Paista fileitä tilkassa öljyä kuumalla pannulla.
2.Sekoita keskenään sitruunamehu ja sinappi (ja mausteet). Sivele fileet molemmilta puolilta seoksella.
3.Hienonna persilja, leivänpalat ja valkosipulinkynnet. Lisää juustoraaste. Kierittele fileet seoksessa.
4.Siirrä fileet uunivuokaan ja anna maustua n.tunti.
5.Kypsennä fileitä 200-asteisessa uunissa n. 40 min, Kunnes kuorrute on saanut väriä.
6.Koristele persiljalla ja tarjoa esim. keitettyjen perunoiden (ja kastikkeen) kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti