Ainekset: 1 pellillinen 16 isoa palaa
*2 pkt pakastepiirakkataikinaa
*600g savulohta
*silputtua tilliä ja ruohosipulia
*6 kananmunaa
*1 prk ruokakermaa
*1 prk ranskankermaa
*hieman juustoraastetta
*mausteita(esim. yrttisuolaa ja sitruunapippuria)
Valmistus:
1.Kauli sulaneet taikinat yksi kerrallaan kumpikin puolikkaan uunipellin kokoiseksi. Painele pohjaan haarukalla reikiä. Esipaista pohjaa 200 asteisessa uunissa n. 10 min.
2.Murskaa kalat haarukalla. Levitä kalat ja silputut yrtit pohjan päälle. Mausta.
3.Sekoita munien rakenne rikki ja lisää joukkoon kermat ja juustoraaste. Kaada seos täytteen päälle.
4.Paista piirakkaa uunissa 175 asteessa n. 30 min, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti