4. tammikuuta 2012

Mehevät jauhelihapihvit

Ainekset: n.10 pihviä
*3/4 dl korppujauhoja
*1 dl kermaviiliä
*2 rkl tomaattisosetta
*1 kananmuna
*500-700g jauhelihaa
*mausteita
*150-200g fetajuustoa

Valmistus:
1.Sekoita keskenään korppujauhot kermaviili ja tomaattisose. Anna korppujauhojen turvota n. 5 min.
2.Sekoita joukkoon kananmuna ja jauheliha sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Kuutioi juusto pieniksi paloiksi ja sakoita seokseen.
3.Muotoile pyöreitä pihvejä kostein sormin ja paista 225 asteessa n. 15 min, kunnes saavat väriä ja ovat kypsiä.
4.Tarjoile esim kerma-perunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti