7. toukokuuta 2012

jauhelihapizzaa

Tänään tein jauhelihapizzaa ja kuten arvata saattaa, hyvää tuli!


Ainekset:
* kaksinkertainen pizzataikina (pizzajauhojen kyljestä)
Täyte:
*700g jauhelihaa
*2 sipulia
*2-3 valkosipulinkynttä
*1 prk tomaattimurskaa
*oreganoa
*vehnäjauhoja
Lisäksi:
*tomaattipyreetä
*mozzarellajuustoa
*ananaspaloja

Valmistus:
1.Paista jauheliha pannulla ja lisää kuoritut, hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Lisää tomaattimurska.
2.Mausta oreganolla ja lisää jauhot niin, että sakenee.
3.Kaulitse pizzapohja uunipellin kokoiseksi. Levitä tomaattipyreetä pohjan päälle. Kaada täyte pohjalle.
4.Lisää päälle juusto ja ananakset. Paista 200 asteessa 30 min.

1 kommentti:

  1. Anonyymi17:37

    Pittääpä kokeilla...olen viimeks tehny pizzaa vanhasta koulukirjastani, noita vehnäjouhojahan voi vaihtaa spelttijauhoon jos haluaa pikkasen terveellisemmän vaihtoehdon.

    VastaaPoista