Päärynä-vaniljatäyte:
*1 prk säilykepäärynöitä tai kaksi tuoretta päärynää
*1 prk maitorahkaa-->vaniljasokerilla ja sokerilla maustettuna
*1 prk vispikermaa
*vanilja-aromia
*vihreää elintarvikeväriä
Sitruunatäyte:
*1 prk sitruunarahkaa
*1 prk vispikermaa
*sitruuna-aromia
*(sokeria)
*(keltaista elintarvikeväriä)
voit myös sulattaa liivatelehtiä joukkoon, jotta täyte on kiinteämpää
vaahtokarkkimassan teko-ohje:
1.Laita vaahtokarkit öljyllä voideltuun mikronkestävään astiaan.
2.Lämmitä, kunnes ovat sulaneet. Värjää halutessasi.
3.Sekoita tomusokeriin , kunnes irtoaa käsistä.
4.kauli ohueksi levyksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti