13. syyskuuta 2011

Hapankaali-broileriwokki

Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 10/07-lehdestä. Aluksi olin vähän skeptinen tuon hapankaalin suhteen, josta en oikein pidä(sen verran hapan maku), mutta tässä muiden aineiden kanssa sopi oikein mainiosti.

Ainekset: 4 annosta
*100g munanuudeleita
*2 rkl öljyä
*3 tl currya
*400g broilerisuikaleita
(*suolaa, pippuria)
*2 rkl öljyä
*200g hapankaalia valutettuna
*200g thai-wokvihanneksia(pakaste)
*1 tlk(3-4dl) kookosmaitoa
*2 tl juoksevaa hunajaa

Valmistus:
1.Keitä muudeli pakkauksen ohjeen mukaan ja jätä vetäytymään.
2.Kuumenna öljy pannussa, lisää curry ja sekoita hetken aikaa. Lisää pannuun broilerisuikaleet, ruskista kevyesti(ja mausta suolalla ja pippurilla). Jätä odottamaan.
3.Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista siinä valutettu hapankaali. Lisää joukkoon jäsiet wok-vihannekset, kypsennä hetken aikaa. Lisää joukkoon ruskistetut broilerinsuikaleet ja kookosmaito. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Sekoita joukkoon kypsät nuudelit ja kuumenna ruoka. Tarkista maku kuumentamisen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti