11. syyskuuta 2011

Makkaranyytti

Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 6/07-lehdestä. Hieman muokattuna ;)


Ainekset: 1 annos:
*60-100g makkaraa
*n.100g keitettyjä perunoita
*vähän sipulia(tein 4 nyyttiä ja kaikkiin riitti yhdestä sipulista)
*½ keitettyä kananmunaa
*kurkkusalaattia(laitoin myös vähän aikaa sitten tekemääni curry-kastiketta)
(laitoin päälle myös juustoraastetta)

Valmistus:
1.Kuori makkara ja perunat. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi. Silppua sipuli ja hienonna muna haarukalla.
2.Ota foliosta neliönmuotoinen arkki ja aseta sen keskelle penunoita, sipulia, kananmunasilppu, kurkkuasalaattia(+muita kastikkeita), makkarat ja juustoraaste. Kääri nyytiksi.
3.Kypsennä 225 asteessa hetki, kunnes juusto on sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti