30. syyskuuta 2011

Kasvispannari

Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 9/09-lehdestä. Ei kyllä onnistunut kovin hyvin. Jäi vähän veteläksi, mutta ihan syötävää tuli. No aina ei voi onnistua. :)

Ainekset: 6-8 annosta
*2 munaa
*8 dl maitoa
*4 dl vehnäjauhoja
*1 tl suolaa
*1 valkosipulinkynsi
* 50g rasvaa
*50g pakastepinaattia (itse laitoin koko 150g pussin)
*1/2 kesäkurpitsaa
*1(300g)parsakaali
(itse laitoin myös 1 porkkanan,joka jäi vähän raa'aksi ja 2 kelt. paprikaa)
*1 dl juustoraastetta

Valmistus:
1.Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2.Riko kananmunat kulhoon , lisää puolet maidosta ja kaikki jauhot sekä suola ja puristettu valkosipuli. Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.
3.Sulata pinaatti ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä muutama min. Valuta.
4.Lisää taikinaan juustoraaste ja piolet sulatetusta rasvasta. Voitele laakea uunivuoka lopulla rasvalla.
5.Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle kasvikset.
6.Paista n. 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti