16. syyskuuta 2011

Siiderinen possupata

Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 02/09-lehdestä.

Ainekset: 4 annosta
*400g porsaanlihakuutioita
*1 sipuli
*2-3 valkosipulinkynttä
*1-2 rkl öljyä
*3 dl kuivaa omenasiideriä
*2 tl lihafondia(laitoin yhden knorrin fondu chef liha "kuution")
*1 rkl soijakastiketta
*1/4 mustapippuria
*½-1 dl ruokakermaa
*persiljaa(laitoin tilliä, kun se oli ainut mitä oli)

Valmistus:
1.Ruskista lihat muutamassa erässä ja siirrä kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Ruskista myös sipuli ja siirrä se sekä valkosipuli kattilaan lihojen joukkoon.
2.Lisää kattilaan myös siideri ja lihafondi sekä soijakastike ja hauduta ruokaa kannen alla 50-60 min.(itselläni oli ehkä joku 30-40 min)
3.Lisää persilja ja kerma. Tarkista maku ja tuo tarjolle perunoiden tai riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti