13. lokakuuta 2011

haperoruukku

Ohje on Hyvä Terveys-kevytkokki 12/11-lehdestä hieman muunneltuna. :)

Ainekset: 5-6 annosta
*1sipuli
*grillimaustetta,yrttisuolaa
*½ kesäkurpitsa
*2 pun. paprikaa
*1 l haperoita(itselläni oli suppilovahveroita)
*150-200g tuorejuustoa
*2 dl ruokakermaa
Päälle:
*ruistaikinaa(pakaste)

Valmistus:
1.Kuori ja hienonna sipuli. Kullota öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kesäkurpitsa ja paprikakuutiot.
2.Sekoittele ja anna kypsyä. Mausta. Lisää tuorejuusto ja kerma.
3.Kauli sula taikina levyksi. Kaada sieni-seos uunivuokaan ja aseta ruistaikinalevy sen päälle. Pistele haarukalla muutama reikä.
4.Paista 200 asteessa n. 25 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti