14. marraskuuta 2011

Isänpäivämenu

Eli tarjolla oli kuorrutettua jauhelihamureketta. Tuli samalla testattua kaupan valmismureketta (atria), maukasta oli. Kuorrutteeseen laitoin rucola- ja persiljajämät. Jälkiruuaksi saimme maistella siskoni tekemää uusimmasta Pirkka-lehdessä ollutta suussa sulavaa suklaakakkua. NAMI! Tein siihen koristeeksi Sirkan Late lampaasta.

Ainekset:
*1 kpl (700g) atria bravuuri uunivalmis jauhelihamureke
Kuorrute:
*ehkä 4 rkl auringonkukansiemeniä
*2 siivua paahtoleipää
*nippu rucolaa
*nippu persiljaa
*juustoraastetta

Valmistus:
1.Laita mureke uunivuokaan.
2.Murskaa siemenet. Silppua yrtit ja leipäviipaleet. Raasta juusto ja sekoita kaikki keskenään.
3.Kuorruta mureke seoksella.
4.Paista 175 asteisessa uunissa n. tunti.
 Tässä vielä lautasella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti