Ainekset: 4 annosta
*1 rs herkkusieniä
*1 sipuli
*1 valkosipulinkynsi
*1 rkl margariinia
*1 pkt poronkäristyslihaa
*1 ½ dl vettä
*2 dl ruokakermaa
*1 ruukku rucolaa
*mustapippuria
Lisäksi:
*350g makaronia
*esim. puolukkahilloa
Valmistus:
1.Putsaa ja pilko sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista rasvassa pannulla hetken aikaa.
2.Paista toisella pannulla poronliha kypsäksi. Lisää vesi ja hauduta 15 min.
3.Lisää sieni-sipuliseos poroon ja mausta mustapippurilla. Lisää kerma. Anna kypsyä n. 5 min.
4.Valmista pasta ohjeen mukaan ja valuta.
5.Lisää kastikkeeseen rucola. Tarjoile puolukkahillon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti