20. marraskuuta 2011

kesäkurpitsamakkaravuoka

Ohje on yhteishyvä ruoka 11/10-lehdestä.(nimellä kurpitsa carbonara)

 Ainekset: 4-5 annosta
*300g pastaa(vähempikin riittää)
*pekonia(korvasin makkaralla,jonka pilkoin ohuiksi suikaleiksi.)
*1 kesäkurpitsa
*1 sipuli
*1 valkosipulinkynsi
*2 dl kermaa
*1 dl maitoa
*2 kananmunaa
*1 dl juustoraastetta
*mustapippuria, suolaa

Valmistus:
1.Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta.
2.Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla, kunnes saavat hieman väriä.
3.Kuori ja hienonna sipulit. Paista pekoni(tai makkarasuikaleet) pannulla rapeiksi ja lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli. Mausta mustapippurilla
4.Sekoita keskenään kerma, maito, munat, suola ka juustoraaste.
5.Asettele uunivuokaan kerroksittain pastaa ja kesäkurpitsa-makkaraseosta. Kaada päällimäiseksi munamaito-seos.
6.Paista 200 asteisessa uunissa n. 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti