*4 lehtipihviä
*n. 50g voita
*basilikan lehtiä
*persiljaa
*timjamia
*rosmariinia
Valmistus:
1.Valmista maustevoi hyvissä ajoin ennen ruoan valmistusta. Sekoita keskenään voi ja silputut yrtit. Kääri kelmuun pötköksi ja laita jääkaappiin.
2.Paista pihvit ja ota voipötkö pois kelmusta. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile lehtipihvien kera.
*2 pkt keksejä
*voisulaa
*kinuskikastiketta
*suolapähkinöitä
*suklaata
Valmistus:
1.Murskaa keksit ja sekoita voisulaan. Kaada johonkin leivinpaperilla vuorattuun astiaa.(itse laitoin uunipellille)Vie esim. parvekkeelle "kovettumaan". Levitä suolapähkinät pohjalle.
2.Valmista kinuskikastike: kuumenna kuohukermaa ja 2 dl fariinisokeria kattilassa. Sekoittele, kunnes sakenee(kaada lasiin kylmää vettä ja tiputa pisara kinuskia lasiin. Jos kinuski on kiinteää, niin se on valmista.) Kaada keksipohjan päälle.
3.Sulata suklaa ja kaada kinuskin päälle. Vie taas parvekkeelle ja anna sulkaan kovettua.
4.Leikaa annospaloiksi ja koristele suomenlipuilla.(tehty sokerikuorrutteesta ja sinisestä marsipaanista.
Pakko myöntää,että minun makuuni oli hieman äklömakeita...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti