16. syyskuuta 2012

keikkakiertueella

Olin siis nyt pe, la ja su Justimusfilmsin keikoilla. Ensimmäinen oli Lahdessa, missä yövyin myös...Tampereelle oli seuraava keikka. Ja viimeisenä oli Helsingin keikka. Aivan mahtava meno kaikilla keikoilla ja vaan parani loppua kohden. Tässä muutamia kuvia ja fiilistelyitä.

Ensin oli siis Lahden keikka. Muuten meni tosi hyvin kaikki, pääsin tokaan riviin. Menin joskus 11 aikaan jo jonottamaan, mutta sitten pitikin palata vielä majapaikalle ja sen etsimiseen meni noin 3 tuntia :D Kun vihdoin löysin oikean paikan olin niin väsynyt ja jäässä, että päätin ottaa parin tunnin päikkärit. No sitten menin takaisin jonottamaan ja siellä oli jo enemmän porukkaa.

 Yövyin siis Lahden kansanopistolla. Oikein mukava paikka.
Heh!
 Kaikilla keikoilla oli mukana myös Nost3&Protro :))
 Ja lahdessa lähti paitakin pois
 Joose :))

 Juho :)

 Ja sami :)
 :33
 pose
 näitä tulikin sitten kolme kappaletta :D 1/keikka

Seuraavana aamuna klo 8.30 lähti bussi Tampereelle. Siellä unohdin heti alussa lompakon bussiin. Onneksi tajusin asian heti ja sain sen vielä nopeasti takaisin. Sitten ostin vähän ruokaa :D Menin Tamperetalolle jonottamaan ja olin ensimmäisenä siellä :) Keikka alkoi myöhemmin, kuin lipussa oli sanottu. Kaaduin siinä sisään juostessa ja teloa polveni kipeäksi, kömpelö kun olen :D ja keikan aikana onnistuin rikkomaan kamerani salaman. :( Mutta pääsin eturiviin ja oli kyllä mahtava fiilis!

 Jokainen keikka käynnistyi siis tällaisissa merkeissä :D
 perusmeno taas :DJa viimeisenä vielä Helsingin keikka. Ehdin nukkua noin viisi tuntia, mutta olin yllättävän virkeä siihen nähden. Jonotin "vain" neljä tuntia. (muille noin seitsemän) Voin esiintyjienkin puolesta ja omasta näkökulmasta sanoa, että keikat vain paranivat toisensa jälkeen!


 "Mä osaan kaikki seksikkäimmät lantio-liikkeet"

 KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti