7. tammikuuta 2014

LONDON DAY 7

VIHDOIN!

apua, en ole edes tajunnut, kuinka pitkä aika siitä on kun viimeksi olen kirjoittanut tänne!
Nyt on siis korkea aika. Varsinkin kun on alkanut uusi vuosi (jonka aikana aion(!!) postailla enemmän tänne) Paljon useammin kuin kerran puolessa vuodessa ;) Minulla onkin onneksi paljon rästissä. Ai niin hyvää uutta vuotta näin vähän jälkikäteen. Miten teillä on vuosi lähtenyt käyntiin? Minulle tämä vuosi on vähän ristiriitainen, sillä tapahtuu paljon hyvää, mutta poikaystäväni aloitti juuri armeijan, joka latistaa tunnelmaa.

 Nyt itse postaukseen! Tämä oli siis viimeinen päivämme Lontoossa (voih, tulee niin ikävä kun muisteleekin). Kuten huomaat kuvissa ei paljon muuta näy kuin totoro. Lähtöpäivään ei kuulunut paljoa muuta kuin pakkaamista, syömistä ja kentälle lähtemistä ja siellä odottelua. Kotiin oli haikeaa, mutta silti kivaa tulla.

FINALLY!

Oh my, I haven't even realised how long time has gone from the last time I wrote here. So now is the time! Especially when it's a new year. Happy New year to everyone! From now on I will write a lot more her than I have being. Glaly I have a lot of stuff coming on. What is happening in your year. Mine it's not going to be the best one since my bf went to an army.

Now to the post. So this was our last day at london. Not much doing other than packing, eating, leaving to the airport and saying good bye to a lovely london I already miss! As you can see there are no lot of pics other than totoro :D

thirsty totoro
 no mutta totoro / but totoro!

 paparazzi

 tätä tulee ikävä / this I'm going to miss

Bye London!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti