20. elokuuta 2011

Jauheliha-pastavuoka

Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 3/07-lehdestä.

Ainekset: 4-5 annosta
*1 sipuli
*400g jauhelihaa
*(3/4 tl suolaa)
*6 dl pastaa
*1 paprika(itse laitoin keltaisen)
*1 prk kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
*4 valkosipulinkynttä
*1 tl oreganoa
*½ tl rouhittua mustapippuria
*1 pkt pakastepinaattia(en muistanut ostaa, joten en laittanut :D)
*2dl maitoa(itse käytin 1 3/4 dl kermaa kaapista lojumasta pois)
*150g juustoraastetta
*50g(itselläni oli 70g) parmesaanijuustoraastetta

Valmistus:
1.Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha pannulla, lisää sipuli(ja suola).
2.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada jauhelihan joukkoon.
3.Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Murskaa tomaatteja haarukalla ja sekoita joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, oregano, mustapippuri (sulanut pinaatti) ja paprikaviipaleet.
4.Sekoita maito(tai kerma) ja juustoraasteet keskenään. Yhdistä ainekset ja kaada voideltuun uunivuokaan. Paista 175 asteessa n.45 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti