Ainekset:
*1 l vettä
*16 perunaa
*6 porkkanaa
*3 sipulia
*3 kalaleimikuutiota
*rosmariinia
*meiramia
*2 pkt hunajamarinoituja lohisuikaleita
*1 rs koskenlaskija-juustoa(itse käytin perinteistä)
*persiljaa(olisin tietenkin laittanut tilliä, muttei ollut)
Valmistus:
1.Kiehauta vesi kattilassa. Kuori ja silppua sipuli. Lisää veteen kalaliemikuutiot ja sipulit. Kuori, pese ja halkaise perunat. Kuori ja pese porkkanat. Leikkaa haluamallasi tavalla ja lisää kattilaan. Anna vihannesten kypsyä.
2.Leikkaa koskenlaskija paloiksi ja lisää kattilaan. Odota, kunnes juusto on sulanut joukkoon.
3.Lisää kalasuikaleet. Hauduta n.15 min tai kunnes kalat ym. ovat kypsiä. Mausta haluamallasi tavalla.
4.Koristele persiljalla ja tarjoile ruisleivän kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti