11. elokuuta 2011

Sieni-lohipannu


Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 3/07-lehdestä.

Ainekset: 5 annosta
*1 sipuli
*200g kesäkurpitsaa
*1 porkkana(laitoin 2)
*200g herkkusieniä
*600g lohta(minulla oli 500g)
(näitä en itse laittanut, mutta ohjeessa oli):
*2dl vettä
*2 rkl hunajaa
*1/4 tl suolaa
*1 rkl sitruunamehua

Valmistus:
1.Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Pese, kuori ja  suikaloi porkkana(t). Harjaa sienet puhtaaksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
2.Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita hetki. Lisää kesäkurpitsa, porkkana(t), valkosipuli ja lohisuikaleet. Paista hetki käännellen.
3.Lisää vesi, hunaja ja suola. Hauduta n.8 min. Lisää sitruunamehu ja tarjoile(esim. nuudelin kera)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti