23. syyskuuta 2011

Maukas uunilohi

Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 8/09-lehdestä.

Ainekset: 4 annosta
*600-800g kirjolohi- tai lohifileetä
*1 tl suolaa
*1/4 tl mustapippuria(itse laitoin sitruunapippuriä, enkä pahemmin mittaillut)
*2 tomaattia
*50g sinihome- tai sulatejuustoa(minulla oli koskenlaskijaa)

Valmistus:
1.Nypi fileestä ruodot pinseteillä. Tee kalaan muutaman sentin välein vinoja viiltoja pyrstöä kohti ja nahkaan asti.
2.Asettele joka toiseen viiltoon tomaatinviipale ja joka toiseen viiltoon juustoa. Nosta filee uunivuokaan ja sirottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti