3. syyskuuta 2011

nakkivuoka

Ohje on yhteishyvä ruokamaailma 4/07-lehdestä. Sori tosta esillepanosta... Uunissa vähän levis reunoille ja ruskettui tuo juusto. Yritin pyyhkiä paperilla, muttei lähtenyt :(

Annokset: 3-4 annosta
*300g nakkeja
*1 ps(200g)pakastepapuja
*1 ps(200g)pakasteparsakaalia
*1 ps(200g)pakastepurjoa
*150g murennettua sinihomejuustoa
*1 tlk valio kolmen juuston kermaa
*1 kananmuna
*mausteita

Valmistus:
1.Anna pakastevihannesten sulaa huoneenlämmössä tai sulata mikrossa. Paloittele nakit.
2.Pane nakit ja kasvikset uunivuokaan. Sirottele päälle murennettu sinihomejuusto.
3.Vatkaa munan rakenne rikki ja sekoita joukkoon kerma ja mausteet
4.Kaada seos vuokaan Kypsennä 200 asteessa n.40 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti