Ainekset: 4 annosta
*1 sipuli
*2 rkl margariinia
*3 rkl vehnäjauhoja
*6 dl vettä
*1 lihaliemikuutio
*½ tl paprikajauhetta
*ripaus jauhettua muskottipähkinää
*½ pkt kylmäsavuporolla maustettua tuorejuustoa(esim. koskenlaskija)
*2 dl kermaa
Lisäksi
*poron kylmäsavupaistiviipaleita
*persiljaa
Valmistus:
1.Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota rasvassa kattilassa. Lisää vehnäjauhot, vesi ja liemikuutio. Keitä 10 min.
2.Lisää kerma ja paloiteltu juusto. Anna juuston sulaa kokonaan. Sekoittele välillä. Mausta keitto.
3.Tarjoile lisäkkeenä kuumalla pannulla paistettuja kylmäsavuporopaistiviipaleita(esim. kuutioituna) ja persiljaa. Voit myös koristella kermalla :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti