8. marraskuuta 2011

Pasta-parsakaalipaistos

Ohje on yhteishyvä ruoka 10/10-lehdestä.

Ainekset: 4 annosta
*7 dl pennepastaa (itselläni oli ruis-pastaa, kun ei penneä ollut)
*1-2 ps tai 1 (300g) parsakaalia
*juustoraastetta
Maitokastike:
*1 sipuli
*1 valkosipulinkynsi
*25g margariinia
*2 rkl vehnäjauhoja
*6 dl maitoa

Valmistus:
1.Valmista kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipulit siinä.
2.Lisää vehnäjauhot ja lämmin maito. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes sakeutuu.
3.Keitä pasta paketin ohjeen mukaan ja parsakaalit vähässä vedessä. Kaada valutettu pasta ja parsakaalit uunivuokaan ja kaada päälle maitokastike. Ripottele päälle juustoraaste.
4.Paista 225 asteisessa uunissa n. 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti