Ainekset: uunipellillinen
*2 pkt pakastepiirakkapohjaa
*2 pkt "hunajakanaa"
*1 pss wok-vihanneksia
*2 sipulia
*2 valkosipulinkynttä
*1-2 tl rosmariinia
*1 tl kurkumaa
*(suolaa)
*hunajaa
*2 kananmunaa
*1 tlk ruokakermaa
*juustoraastetta
Valmistus:
1.Ota piirakkalevyt sulamaan. Paista kana kypsäksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Lisää kypsän kanan joukkoon sipulit ja wok-vihannekset, sekä mauteet, myös hunaja.
2.Kauli sulaneet piirakkapohjat kumpikin n. puolikaan uunipellin kokoiseksi ja yhdistä keskeltä nipistämällä reunat kiinni toisiinsa. Kumoa täyte pohjan päälle.(varmista, että kaikki kasvikset ovat kypsiä)
3.Sekoita keskenään munat, kerma ja juustoraaste. Kaada piirakan päälle.(tämän ohjeen seos ei riittänyt ihan koko pellille. tässä piirakassa käyttämäni määrä riitti, joten voin suositella sitä).
4.Paista uunissa 200 asteessa n. 25-30 min. (Tulee tässä ajassa aika ruskeaksi, niinkuin kuvasta näkyy).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti